torsdag 30. september 2010

Ørret i kremet purresaus:


Dette trenger du:
Ørretfilet, el laks
1 purre
2 stk gulrot
2 dl vann
1 terning fiskebuljong el 1 ts salt + litt pepper
1 beger crème fraîche

Tilbehør:
Poteter
1 st brokkoli
Slik går du frem:
1. Sørg for at fisken er halvveis tinet. Sett poteter over til koking.
Brokkoli kokes like før servering.
2. Splitt purre og skyll den under kaldt vann. Skrell og grovrasp
gulrøtter. Ha dette i en stor stekepanne eller vid gryte. Tilsett vann
og smuldret buljongterning, eller salt og pepper. Gi dette et godt
oppkok.
3: Rør inn crème fraîche, og gi stuingen et oppkok. Dytt fiskestykkene
ned i stuingen. Senk varmen. La surre under lokk i 5 – 10 minutter,
til fisken så vidt er gjennomkokt. Server med tilbehør.

Terningkast 6 nok en gang. Alle likte retten veldig godt. Kjempelett å lage. Tok ikke mer enn 10 minutter så passer ypperlig for en travel dag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar