torsdag 11. november 2010

Vi flytter

15. desember overtar vi vårt nye hus. Vi har planer om å bli Hølendinger og flytter derfor til Momoen i et hus 200 meter fra grendeskolen og 800 meter fra stallen. Det er flere grunner til at vi flytter dit, men hovedgrunnen er at vi ønsker å bo på landet og at vi ikke er fornøyd med Oscars skoleveg og oppfølging på skolen. Vi har også vært plaget en stund av drittunger som slår og sparker i døra på huset når hundene er hjemme alene (Helge oppdaget dette tilfeldig noe som har gitt meg svar på hvorfor hundene er hysteriske når jeg kommer hjem fra jobb) noe som har gjort både Jeppe og Oscar usikre hjemme.

Vi fant drømmehuset som overrasket positivt når vi var på visning. Huset er strøkent fra topp til tå så her er det bare å flytte inn. Kjellermøblene overtar vi. Hagen er større enn den synes og agilityhindrene mine kan enten stå der eller på ridebanen der de er nå. Oscar kan ri hjem fra stallen for å spise og det er barnevennlig til 1000. I tillegg går det pendlerbuss som passer ypperlig med mine arbeidstider.

Mer info om huset kan finnes her

4 kommentarer:

  1. For en drøm! Gratulerer igjen :)

    SvarSlett
  2. Gratulerer !!! Vet nøyaktig hva du mener med ekle nabo unger. Der vi bodde før hadde vi en gjeng som ertet hundene og kastet småstein/snø på rutene. Og det når vi var hjemme :( Lykke til i nytt miljø :)

    SvarSlett
  3. Gratulerer og lykke til med nytt hus og miljø, dette blir nok bra for dere alle :))

    SvarSlett