søndag 23. januar 2011

Pasta med kylling, bacon, spinat og sopp


Ingredienser:
500 g spaghetti
600 g kyllingfilet
50 g bacon i strimler
200 g champignong i skiver
1 liten finhakket løk
1 fedd finhakket hvitløk
1 pose spinat
2 ss sitronsaft
1/2 dl fløte
1/2 dl h-melk
smør
olje
salt og pepper
1 ts karri
revet muskatnøtt


Slik gjør du:
Sett på pastavann. Stek kyllingfiletene i olje og smør på middels varme i ca 3 min på hver side. Ta de ut og la de hvile på en tallerken under al-folie så de kan ettersteke.
I samme panne steks så bacon til det er gyllent.
Tilsett sopp, løk, hvitløk og la det bli blankt før du har i karri, muskatnøtt og spinat
Varm opp mot kokepunktet, tilsett fløte og melk.
Kok opp og smak til med sitron, salt og pepper.
Vend pastaen i sausen.
Server kyllingbrystene pent oppskåret over pastaen

Terningkast: yatzy. Dette var vannvittig godt. Kommer til å lage igjen og sløyfer nok da kyllingen siden alt det andre var så godt i seg selv

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar