tirsdag 21. september 2010

Fersk Tagliolini med sitron, fetaost og basilikum:


Dette trenger du:
fersk pasta, gjerne tagliolini
skall och juice fra 1 sitron (ca 1/2dl)
1 pose parmesan
1 fersk basilikum
1 fetaost
½ pose ristet solsikkefrø eller pinjekjerner
olivenolje
salt og pepper

Slik går du frem:
1. Kok pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet i et dørslag, men
spar ca 2 ss av det kokte vannet som er i kasserollen.
2. Hell tilbake pastaen i kasserollen. Tilsett 4 ss olje, sitronskall,
sitronjuice og parmesanposen.
3. Smuldre ca 3/4 av fetaosten og basilikumbladene. Bland godt.
Krydre med ½ ts salt og 1 ss pepper. Strø over resten av fetaosten
og ½ pose pinjekjerner eller solsikkefrø. Serveres straks!

Terningkast 4. helge likte denne retten bedre enn den igår. jeg er ikke enig. jeg syntes dette kunne være svært godt som tilbehør til f. eks kyllingfileter eller no, men syntes det ble litt for kjedelig som egen rett. oscar likte retten.

1 kommentar:

  1. nam; fetaost og fersk basilikum, blandt mine favorittindigrienser!

    SvarSlett