onsdag 15. september 2010

Barnepastasalat med tunfisk, egg og karridressing


Dette trenger du:
4 egg, helst romtempererte
valgfri pasta (gjerne fullkorn)
3 bokser tunfisk
1 boks mais
1 liten pk sukkererter
1 grønn paprika
1 rød paprika
2 store tomater
1/2 agurk

Dressing:
1 boks matyoghurt
3 ss majones (kan sløyfes)
ca 1 ts karri (etter smak)
1 ts salt
presset saft av 1/2 sitron

Slik går du frem:
1. Kok eggene i 10 minutter. Kok makaroni etter anvisning på pakken.
2. Mens egg og makaroni koker: La tunfisken og maisen renne godt av.
Skjær sukkererter og paprika i strimler.
3. La vannet fra makaroniene renne godt av og bland inn sukkererter,
paprika, mais og tunfisk. Hell salaten i en stor bolle. Bland dressingen,
etter smak, og ha den i en serveringsbolle. Skjær tomat og egg i
båter, agurk i skiver og legg alt på et fat. La hver og en forsyne seg
selv.

Knallgodt!! Oscar forsynte seg fler ganger. var like godt neste dag til lunsj.
Terningkast: 6

1 kommentar: