onsdag 15. september 2010

Kremet kyllingsuppe med grønnsaker og godt brød



Dette trenger du:
ca 400 g kyllingfilèt
1 ts karri
½ ts cayennepepper
1 gul paprika
1 rød paprika
1 purre
ca 7dl vann
2 stk hønsebuljong
1 dl eplejus, el hvitvin (kan utelates)
1 beger crème fraiche
evt litt fløte
smak til med salt og pepper

Slik går du frem:
1. Del kyllingen i små biter. Stek dem i smør. Krydres med karri,
cayennepepper, salt og pepper. Legges så til siden, strø litt mel over.
2. Paprikaene og purren brunes.
3. Kok opp vann, buljong, eplejuice eller hvitvin, créme fraiche og evt.
fløteskvetten. Skal koke i ca 7-8 min. Ha i paprika og purre etter
halve koketiden og deretter kyllingbitene på slutten.
Serveres med godt brød.

2 kommentarer:

  1. Terningkast 6. beste suppen jeg har smakt noensinne og det samme syntes både oscar og helge. God og mettende var den og

    SvarSlett