søndag 17. oktober 2010

Luksuriøs ertesuppe med avokado og reketoast:

Dette trenger du:
1 avokado
1 pose erter
8 dl buljong vann
(2 hønse/grønnsaksterninger i 8 dl vann)
1 dl rømme
smak til med 0.5-1 ts salt

Reketoast:
1 boks rensede reker
(fryst eller i vann)
2 ss rømme
brødskiver
smør
erteskudd

Slik går du frem:
1. Del og ta ut kjernen på avokadoene. Grav ut fruktkjøttet. Kok opp
halvparten av buljongen med ertene. Småkok ca 3 min. Miks suppen
med miksestav. Varm og tillsett resterende buljong.
2. Bland i rømme og avokadokjøtt. Pass på at du ikke koker rømmen,
dette kan føre til at den gryner seg.
3. Miks suppen godt. Smak til med salt.
4. Toast: Skrell rekene og bland med rømme. Rist brødskivene, smør
på smør og legg på rekerøren. Pynt med erteskudd. Server gjerne
suppen med en klatt rømme utrørt i litt vann.

terningkast: 2
Jeg syntes denne smaken ble litt for søt på suppa. Den var god helt i begynnelsen men en orket ikke spise mye pga sukkerertersmaken ble veldig fremtredende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar