tirsdag 9. november 2010
Deilig kalkun med grønnsaker & spesialrisotto
Dette trenger du:
Kalkunfilét
3 stk gulrøtter
1 blomkål
1 pose ruccola
litt smør
1 liten bit parmesan
Holli Mølles øko perlespelt
Slik går du frem:
1. Kok 3 dl (i 6 dl vann) Holli Mølle etter anvisning på pakken.
2. Skjær kalkunfiléten grovt og brun i litt smør. Legg til side.
3. Skrell gulrøttene og kutt dem, del blomkålen i små buketter. Stek
dette i olivenolje i noen minutter (dette frigjør den gode smaken i
grønnsakene), tilsett deretter kalkunbitene. La dette surre sammen
i noen minutter.
4. Rasp parmesan og skyll ruccola. Når risen er ferdig, bland i raspet
parmesan og ruccola.
Server kalkun med grønnsakene og Holli Mølles spesial risotto.
Terningkast 5. Kjempegodt og veldig enkelt
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar