tirsdag 9. november 2010

Deilig kalkun med grønnsaker & spesialrisotto


Dette trenger du:
Kalkunfilét
3 stk gulrøtter
1 blomkål
1 pose ruccola
litt smør
1 liten bit parmesan
Holli Mølles øko perlespelt

Slik går du frem:
1. Kok 3 dl (i 6 dl vann) Holli Mølle etter anvisning på pakken.
2. Skjær kalkunfiléten grovt og brun i litt smør. Legg til side.
3. Skrell gulrøttene og kutt dem, del blomkålen i små buketter. Stek
dette i olivenolje i noen minutter (dette frigjør den gode smaken i
grønnsakene), tilsett deretter kalkunbitene. La dette surre sammen
i noen minutter.
4. Rasp parmesan og skyll ruccola. Når risen er ferdig, bland i raspet
parmesan og ruccola.

Server kalkun med grønnsakene og Holli Mølles spesial risotto.

Terningkast 5. Kjempegodt og veldig enkelt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar