Dette trenger du:
8-10 poteter
2 ss olivenolje
2 ts salt
2 stk paprika. Gjerne i ulike farger
2 gulrøtter
1-2 pakker hvit fisk. (tint)
1 krm pepper
Saus
1 stk matyoghurt
2-3 hvitløksfedd
2-3 krm salt
1-2 krm pepper
3 ss hakket persille
Slik gjør du:
1. Skyll potetene nøye i lunkent vann. Skjær potetene i ca 1 cm
tykke skiver. Skjær gulrøttene i mindre biter. Legg potetene og
gulrøttene på en bakepapirkledd plate og ringle over halvparten
av olivenoljen. Strø over halvparten av saltet.
2. Stek midt i ovnen på 250°C, ca 10-15 minutter.
3. Skyll, ta ut kjernen og skjær paprikaen i biter. Skjær fiskefilétene i
ca 5 cm tykke biter.
4. Legg fisken og paprikaen ved siden av hverandre på platen. Hell
over resten av olivenoljen og saltet, og strø over pepperet. Stek
ytterligere i ca 10 minutter.
5. Smaksett matyoghurten med presset hvitløk, salt og pepper samt
gjerne litt hakkede friske urter.
6. Server fisken med paprika, poteter og saus, samt brød.
MMMMM, nydelig!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar