søndag 23. januar 2011

Gulasjsuppe

Ingredienser:
50 gr Bacon i strimler
1-2 stk hakket løk
2 fedd hakket hvitløk
500 g kjøttdeig
1 grønn paprika i terninger
1 rød paprika i terninger
200 g potet i terninger
1/2 dl tomatpure
1,3 l brun oksekraft
smør
2 ss mel
2 ss paprikapulver
1 ss karve
2 laubærblad
1 ts oregano

Slik gjør du:
Fres løk og hvitløk i smør på middels varme til det er blankt
Tilsett bacon og stek til det er gyllenbrunt
Tilsett kjøttdeig og brekk opp denne mens du freser den med.
Tilsett så mel, tomatpure og rør godt om
Hell over kraft, potet og krydder
Kok opp og la småkoke til potetene er møre
Suppen smakes til og serveres med godt brød og ev en liten rømmeklatt

Tips: denne suppen er enda bedre dag 2
Terningkast: 6 god smaker som allikevel er barnevennlig

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar